• 30.11.2018 - Успішна повторна акредитація калібрувальноі лабораторіі

    Докладнiше »»
  • 29.11.2018 - Щодо запровадження НАССР у закладах громадського харчування

    Докладнiше »»
  • 27.11.2018 - Громадське харчування. Хто і як має право займатись

    Докладнiше »»
  • 26.11.2018 - Нові критерії відповідності операторів ринку вимогам законодавства про харчові продукти

    Докладнiше »»
  • 22.11.2018 - До уваги закладів громадського харчування! Навчальний семінар з питань впровадження НАССР

    Докладнiше »»
  • 19.11.2018 - Як попередити не прогнозовані загрози для харчового продукту

    Докладнiше »»
  • 16.11.2018 - Уряд затвердив критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від господарської діяльності

    Докладнiше »»
  • 29.10.2018 - Підписано Угоду про співробітництво з БЕЛГИМ

    Докладнiше »»
  • 24.10.2018 - Опублікована нова версія керівництва ISO/IEC з пакування

    Докладнiше »»
  • 16.10.2018 - Технічний регламент з екодизайну енергоспоживчих продуктів

    Докладнiше »»
    Сторінки: |  [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  8  9  10 | Наступна >> >|
  •